Geef Aya een tip voor een zomerevent… en dan maakt hij jou content!

De zomer komt er aan…  Tijd voor vakantie, ijsjes te eten en er op uit te trekken. Ken jij een leuk event waar Aya absoluut naar toe moet gaan?  Laat het ons weten en win een duoticket voor de bioscoop!

Aya is er graag bij als er maar plezier en feest is.  Maar kan jij Aya een tip geven voor een leuk evenement voor de hele familie?   Zeker doen want want zo maak je zelfs kans op een duoticket voor de bioscoop. Denk aan een kinderevenement, een schoolfeest, opendeurdag bij de politie of brandweer of een verkeershappening.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en misschien komen wij dan wel langs met een leuke infostand, spelletjes of kan je met Aya, Otto en Belle op de foto!   Deel dit bericht gerust ook met vrienden, familie of collega’s.

 Wanneer is een evenement geschikt?

  • minstens 800 bezoekers

  • event op maat van kids en hun familie

  • gratis standplaats mogelijk.

Geef dus snel hieronder jouw leuke eventtip en win die bioscooptrip! Lees het volledige wedstrijdreglement hier.

Het Aya-team neemt zo snel mogelijk contact met de organisatie op voor verdere afspraken als je voorstel wordt geselecteerd. 

waar in de stad/gemeente vindt het evenement plaats?
organisator of persoon die het evenement organiseert
ingeschat aantal aanwezigen
Wat gebeurt er op het evenement? Wie is de doelgroep? Is het evenement gratis of betalend? Wat is het doel van het evenement? Vond het evenement al eerder plaats? Andere nuttige info? Website evenement?
het antwoord op deze vraag is nodig om kans te maken op een duoticket voor de bioscoop